Funktionel træning og stræk med fokus på ryg/nakke og skuldre


Kort beskrivelse:

Funktionel træning er for dig, der ønsker at blive mere bevidst om din krop og dine bevægemuligheder, uanset smerte.

Vi vil arbejde med en kombination af styrke-, balance- og afspændingsøvelser. Der er fokus på kvaliteten i øvelserne, så de gavner den enkelte deltager.

Lang beskrivelse:

På holdet vil vi arbejde med at finde tilbage til kroppens naturlige bevægemønstre, hvilket vil sige, at vi arbejder hen mod at bruge kroppen på den mest hensigtsmæssige måde.

Vi kommer til at arbejde med balance, stabilitet, styrke og afspænding – alt sammen, hvor fokus er at blive bevidst om kroppens ressourcer og bevægemønstre.

Jeg arbejder med at skabe et tillidsfuldt rum, hvor træningen i højere grad bliver undersøgende og legende, og hvor der er rig mulighed for at mærke efter og lære kroppen bedre at kende. Mit mål for dig der mærker smerte eller ubehag i kroppen er, at du mærker lindring igennem kendskabet til dine optimale ledpositioner.

Forudsætninger:

Alle kan deltage med de udfordringer som følger med. Holdet er tilrettelagt som et mindre hold. Et hold hvor der er plads til, at jeg kommer rundt til den enkelte deltager og tilpasser øvelserne, så de bliver håndterbare og funktionelle.

Susanne Strunge er psykomotoriks terapeut og mindfulness instruktør af profession.

Personligt er hun passioneret for krop-/psyke-sammenhæng og bidrager med 24 års erfaring.


Tilmeld nu
  • Info
  • Mødegange
  • Underviser
  • Find Vej
Holdnummer: 20112
Status: Tilmeldningsklar
Første møde: 05-01-2022
Mødegange: 19
Lektioner: 38.00
Undervisere: Susanne Strunge
Priser:
Handicap DKK 1520.00
dof