Bevægelse og afspænding mod smerter

Kort beskrivelse:

Bevægelse og afspænding mod smerter, er for dig der i det daglige har udfordringer med smerter i kroppen/bevægeapparatet.

Vi bevæger os med nysgerrighed ind i hver enkelt øvelse. Med hjernes fulde opmærksomhed vil vi undersøge vores bevægemønster for at vinde styrke og fleksibilitet til at korrigere vores kropsholdning. 

Lang beskrivelse:

Når vi befinder os i de optimale ledpositioner lindrer vi smerter eller ubehag i kroppen. Vi kommer til at arbejde med vores opmærksomhed i kroppen, hvordan vi bærer vores krop og hvordan vi kan blive bevidste om, at skabe brugbare ændringer.

Du vil opleve, at du bliver stærkere, og bestemt også hvordan afspænding og vejrtrækning kan være befordrende mod smerte.

Jeg vil skabe et fortroligt rum, hvor det er vigtigt at kunne sige sine tanker højt. Der bliver tid til refleksion. Men mest af alt handler det om, at komme til at bevæge sig frit i en tilstand af styrke og afspændthed.

Jeg bruger et stykke musik i undervisningen, så vi langsomt bliver trænet i at forbinde ydre påvirkninger samtidig med en fastholdelse af din indre sansning og bevidsthed om at passe på dig. Sidstnævnte kan sidestilles med at vi danser rundt i huset, når vi hører en god sang. Nu tilføres blot opmærksomheden til stemningen i kroppen samt en øget bevidsthed om dit bevægemønster.

Susanne Strunge er psykomotorisk terapeut og mindfulness instruktør af profession.

Personligt er hun passioneret for krop-/psyke-sammenhæng og bidrager med 24 års erfaring.

     

Tilmeld nu
  • Info
  • Mødegange
  • Underviser
  • Find Vej
Holdnummer: 20111
Status: Tilmeldningsklar
Første møde: 05-01-2022
Mødegange: 19
Lektioner: 38.00
Undervisere: Susanne Strunge
Priser:
Handicap DKK 1520.00
dof